A budapesti központban az elégedett vendégek sok pozitív visszajelzése életre hívta a Pihenőházat Albertirsán, ahol az ayurvédikus gyógyítás került a fókuszba.

Albertirsai Pihenőházunk Budapesttől 55 kilométerre található, a város szívében. Az épület Irsay József kúriájából lett átalakítva oly módon, hogy a kúria jellegzetességei megmaradtak, a tornác, a homlokzat, a gerendák, mind a 200 éves épületet idézik.

7 vendégszobával, összesen 14 férőhellyel, 6 kezelőhelyiséggel, nagy jógateremmel, vegetáriánus konyhával, és hangulatos belső kerttel várjuk regenerálódni és megújulni vágyó vendégeinket.

Recepciósaink több nyelven beszélnek, legjobb tudásuk szerint segítik, kiszolgálják kedves vendégeinket.

Konyhánkat kreatív szakácsaink vezetik, akik mindig friss, könnyen emészthető, finom ayurvédikus, vegetáriánus ételeket készítenek kiváló minőségű alapanyagokból. 

Pihenőházunkban 7 szobával állunk vendégeink rendelkezésére különböző árkategóriában. Ennek költsége a panchakarma árán felül fizetendő.

Itt olvashat a bejelentkezésről, napi programról, utazás előtt ajánlott tevékenységekről, házirendünkről, mosodánkról, illetve repülőtéri transzfer lehetőségekről.