Konzultáció

Vegyen részt ayurvédikus konzultációnkon, ayurvédikus életmód tanácsadásunkon, vagy akár igénybe veheti védikus asztrológia beszélgetésünket is.

30 perc

Az ayurvédikus konzultáció kikérdezéssel és a pulzus kitapintásával történik, mely során meghatározzuk az egyén alkati kibillentségének okát, masszázsokat, kezeléseket írunk elő azért, hogy visszaállítsuk az eredeti alkatnak megfelelő állapotot.

60 perc

Az ayurvédikus étkezési és életmód-tanácsadási konzultáció személyre szabott, mely során az alkatnak megfelelő alapanyagokat, zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket, hüvelyeseket, magvakat, tejterméket, olajokat, fűszereket, italokat, állati eredetű étkeket állłítjuk össze. Kitérünk a megfelelő testmozgásra, gondolkodásmódra. Egyfajta útbaigazítás ez, ahol visszatérünk az alapokhoz.

30/60 perc

Az asztrológia a védikus filozófia egyik ága és az ayurvédikus elmélet része, mely szerint az égitestek befolyással vannak az emberi szervezetre. Amikor már minden hasznos könyvet elolvasott, minden módszert kipróbált, és még mindig nem érti, mi történik Ön körül, hol a helye a világban, a védikus asztrológia segítséget nyújthat. A beszélgetés után vendégeink többnyire megértik, mi miért történik az életükben.