Rólunk mondták

Vendégeink véleménye rólunk.

"Egy hetet töltöttem Albertirsán a pihenőházban, és mondhatom, hogy életem nyaralása volt. Az a figyelem, kiszolgálás, csodálatos konyha, amelyben részünk volt, mint ott regenerálódó pácienseknek, a legelegánsabb szállodában sem tapasztalható. A kis létszámú páciensek minden gondolatát, gyógyulását, kedves, nyugodt, segítőkész személyzet szolgálja. A személyzet nagyon udvarias, s az orvostól, masszőrtől a jóga tanáron át a recepciósig, mindenki szakmája szakértőjeként végzi a feladatát. A kapott kezelések, jóga órák, - ahogy láttam -, az ott lévő páciensek mindegyikének sokat javított az egyészségügyi állapotán. Köszönet mindenkinek, aki ott kényeztetett bennünket!"
— K. Magdolna
Magyarország
"Szia Márk és Mindenki!
Hiányoztok. Nagyon jó volt Nálatok. Minden kellemetlen percet feledtetett a kedvességetek, a figyelmetek, a rugalmasságotok, az isteni ízek! Soha, sehol nem volt ilyen kiszolgálásban részem (még a sok csillagos szállodákban sem), mint Nálatok. Isteniek voltak a kezelések, a terapeutának külön köszönet a lelkiismeretes munkájáért, amivel nagyban hozzájárult a gyógyulásomhoz. Nagyon élveztem a pranayama és jóga foglalkozásokat, azóta is gyakorlom itthon reggelente. Egy nagy önismereti tábor és fizikai tisztulás volt számomra.
Alig várom, hogy újra találkozzunk! Minden jót Nektek!"
— H. Edina
Magyarország
"Barátnőmtől hallottam Rólatok. Haboztam, és csak 1 évre rá jöttem el Hozzátok. A masszázs csodálatos, soha nem tapasztaltam még ezelőtt ilyesmit. Mindenki nagyon kedves. Fizikailag sokkal jobban vagyok, a testemnek teljesen más az energiája. Minden hónapban jövök egyszer, a kúrámat követően, mert nem bírom ki Nélkületek. Több mint húsz ismerősömnek ajánlottalak már Titeket."
— M. Krisztina
Magyarország
"A betegség, ami miatt idejöttem, elmúlt. Vele a többi „kisebb” betegségem is. Mind. Olyan érzés, mintha az egészségem vadonatúj lenne és hibátlan. Visszajárok, mert az itteni kezelések egyensúlyban tartanak. Végtelenül hálás vagyok!"
— H. Szonja
Magyarország
"Alapvetően hosszantartó fejfájás, migrén és 1,5 éve húzódó arcüreg probléma miatt kerestem fel a szalont, egy ismerős ajánlásával. Tömték belém ezelőtt a kemikáliákat, ami hol jobb volt, hol nem. Ezek voltak a fő mozgatórugók, ami miatt felkerestem a helyet. A 10 alkalmas kúra felétől már éreztem pozitív hatást. Időközben kiderült, hogy a nyaki csigolyákkal is van probléma. Ezt igyekezték itt rendbe tenni; azóta kevesebbet fáj a fejem. Ajánlom a helyet mindenképpen."
— H. Balázs
Magyarország
"Merci pour ces 3 semaines inoubliables. Elles ont été le point de départ de changements très prometteurs! Merci pour ce bel équilibre de professionnalisme et de bienveillance. Le rythme des journées était intense... mais la fatigue ou les petites inquiétudes étaient toujours très vite chassées, par la beauté du lieu, les sourires chaleureux, la compétence des masseurs / thérapeutes, la disponibilité du médecin et de tout le personnel, les délicieux repas, les cours de yoga et de méditation...etc. Il m'a semblé faire un voyage... J'en reviens étonnée et inspirée, plus souple dans mon corps et dans mon esprit !"
— Claire P.
Franciaország
"Va scriu acest mail pentru a va multumi pentru toate serviciile de care am beneficiat in perioada in care am fost internată in clina dvs. Doresc sa va spun ca, mâncarea a fost suficienta, iar la gust, nemaipomenita. Mai mult decat atat, a fost exact ce avea nevoie organismul meu pentru vindecare. Spre exemplu, inainte aveam arsuri la stomac, iar acum arsurile au dispărut. Bine-nteles, lista cu alimentele permise o pastrez si in prezent. Cazarea, a reprezentat un confort sporit. Multă curătenie. În timpul când eram la diferite terapii, se facea curat. Așternuturi noi, prosoape curate, igienă impecabilă. In ceea ce priveste terapia, pot sa spun ca, la aceasta Clinica, exista profesionisti care fac terapiile cu multă dăruire. Practic, la fiecare terapie m-am simtit rasfățată. Terapiile au fost recomandate de un domn doctor care stie foarte bine ce este de facut in fiecare caz in parte. Am discutat cu ceilalti internați si am dedus ca, fiecare pacient are o terapie personalizată. Probabil acesta este secretul succesului pentru fiecare pacient. Perioada de 2 săptămâni a trecut foarte repede. Nu a existat plictiseală. Aveam un program de dimineața până seara iar la sfârșitul zilei, dormeam foarte bine. Recomand pentru orice are o problemă de sănătate fie cât de mică sau chiar foarte gravă/complicată, să apeleze la seviciile Clinicii care practică tratamente ayurvedice autentice. Respect întregii echipe!"
— B. Silvia
Románia

Kedves Vendégeink!

Várjuk Önöket szeretettel 2 napos ayurvédikus masszőr képzésünkre a Brahmayurveda Pihenőházban, 2022. 02.06. és 02.13. napon.