rólunk

Megtekintheti mások véleményét, képgalériánkat, illetve videóinkat.

Namaste!

Szeretettel köszöntjük a Brahmayurveda honlapján!

Az ayurveda (az élet tudománya/hosszú élet gyakorlata) végtelen bölcsességével, természetes gyógymódokon alapuló tradicionális ayurvedikus kezeléseket kínálunk vendégeinknek. Célunk, hogy javítsuk az Önök életminőségét, hozzásegítsük Önöket a jólléthez, és a harmónikus élethez, tiszta gondolatokhoz.

Küldetésünk, hogy vendégeink hozzánk betérve megpihenjenek és kiszakadjanak a mindennapi rutinból, és megújulva, átszellemülve folytathassák útjukat egy tudatosabb, egészségesebb életvitelen és szemléleten keresztül. Látogasson el hozzánk, tapasztalja meg a több, mint 5000 éves múltra visszatekintő indiai kultúra és természetes orvoslás pozitív hatásait! 

„Egy hetet töltöttem Albertirsán a pihenőházban, és mondhatom, hogy életem nyaralása volt.

Az a figyelem, kiszolgálás, csodálatos konyha, amelyben részünk volt, mint ott regenerálódó pácienseknek, a legelegánsabb szállodában sem tapasztalható….”

Önéletrajzi interjú Krishna Kumar, indiai ayurvedikus gyógyítóval
Madhupati dász beszélget Krishna Kumarral az Indiai Íz – és Egészségfesztivál színpadán, Haré Krisna Templom és Kulturális Központban…

Tekintsd meg képgalériánkat, tölts el nálunk pár napot és meríts erőt, hogy könnyebben, gördülékenyebben leküzdhesd a hétköznapok nehézségeit. 

India gyógyító varázsa képekben Budapest belvárosában. Éld át, próbáld ki!