Egyéb szolgáltatások

Ayurvedikus konzultáció

30 perc

Az ayurvedikus konzultáció kikérdezéssel és a pulzus kitapintásával történik, mely során meghatározzuk az egyén alkati kibillentségének okát, javaslatot teszünk a testtípusnak megfelelő étrendre, masszázsokat, kezeléseket írunk elő azért, hogy visszaállítsuk az eredeti alkatnak megfelelő állapotot.

Ayurvedikus Életmód Tanácsadás

60 perc

Az ayurvedikus étkezési és életmód-tanácsadási konzultáció személyre szabott, mely során az alkatnak megfelelő alapanyagokat, zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket, hüvelyeseket, magvakat, tejterméket, olajokat, fűszereket, italokat, állati eredetű étkeket állłítjuk össze! Kitérünk a megfelelő testmozgásra, gondolkodásmódra! Egyfajta útbaigazítás ez, ahol a visszatérünk az alapokhoz.

Védikus asztrológia

30/60 perc

Az asztrológia a védikus filozófia egyik ága és az ayurvedikus elmélet része, mely szerint az égitestek befolyással vannak az emberi szervezetre. Amikor már minden hasznos könyvet elolvasott, minden módszert kipróbált, és még mindig nem érti, mi történik Ön körül, hol a helye a világban, a védikus asztrológia segítséget nyújthat. A beszélgetés után vendégeink többnyire megértik mi miért történik az életükben.