Szoba kínálatunk

Pihenőházunkban 7 szobával állunk vendégeink rendelkezésére különböző árkategóriában. Ennek költsége a panchakarma árán felül fizetendő.

Ajánlatunk – panchakarma foglalása esetén – tartalmazzák a teljes ellátást, beleértve a vegetáriánus étkezést, a kezeléseket és terápiákat, a dóshák helyrebillentésére szükséges gyógynövényeket és teákat, konzultációkat, jóga órákat, meditációt, pranajamat (légző gyakorlatokat), valamint ayurvédikus előadásokat.

Szobáinkban, mintha Indiában lennénk, a letűnt időket idéző életet élhetjük az itt-tartózkodás alatt. Megérkezésünkkor gyújtsunk egy illatos füstölőt, pihenjünk le az ágyba a párnák közé, lélegezzünk mélyeket a tiszta vidéki levegőből. Élvezzük az ittlétet.

A szobák tusolóval, toalettel, kézmosóval, hajszárítóval, széffel, vízforralóval, vasalóval, vasalódeszkával, belső telefonhálózattal, mennyezeti ventilátorral vannak felszerelve.

Kétszemélyes szoba, két külön ággyal.

Egyszemélyes szoba, otthonos hangulattal, nagy ággyal.

Magasabb árkategóriájú szoba óriási faragott kétszemélyes ággyal és saját hátsó privát terasszal.

Anglo-indiai stílusú lakosztály fehér, áttetsző selyemmel átkarolt, faragott baldachinos ággyal.

Kedves Vendégeink!

Várjuk Önöket szeretettel 2 napos ayurvédikus masszőr képzésünkre a Brahmayurveda Pihenőházban, 2022. 02.06. és 02.13. napon.