Szolgáltatásaink

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Próbálja ki szinkronos kezelésünket, abhayanga – meleg olajos, teljes kezelésünket, vagy akár az elakhizi gyógynövényes batyus masszázst.

Navarakhizi, shirodara, lágy csontkovácsolás, Pada-Hasta, Shiro-Muka és még sok más kezelésben részesülhet nálunk.

Legyen Ön is részese egy tudatos nyaralásnak, ahol a belső egészség tengerén, a Brahmayurvedaban felüdülhet. 

Magyarországra hoztuk Indiát – szakmai Indiai kiválóságok- Orvos-Panchakarma technikusok, Gyógynövények, Ayurvedikus olajak.

Az első kezelés előtt minden esetben javasolt az ayurvedikus konzultáció, állapotfelmérés.

Ayurvedikus szakember kikérdezi a vendéget, felméri állapotát, valamint megállapítja a kezelés menetét.

Újranyitásunk alkalmából 50% kedvezményt biztosítunk vendégeinknek listaárainkból. (A kedvezmény visszavonásig érvényes.)

Lepje meg Szeretteit egy különleges, Ayurvedikus szolgáltatással! Ajándékkártyáink kétféle kivitelben kaphatók, és bármely szolgáltatásunkra megválthatók.

Az ajándékkártyák egy évig felhasználhatók, beváltásukhoz a kártya bemutatása szükséges.

Megtanítjuk milyen ayurvedikus masszázs olajat válasszunk a masszázshoz, milyen ayurvedikus gyógynövények és olajak használata javasolt a mindennapokban.

Tanfolyamunkról részletesen tájékozódhat Facebook oldalunkon: Brahmayurveda Tradicionális Ayurvedikus Masszázs és Panchakarma Központ – Home | Facebook.

Növényi alapú táplálkozás – a tiszta energiák és az életerő forrása. Nem véletlenül terjed egyre sebesebben az állati fehérjéket nélkülöző étrend.

Szervezetünk gyors lúgosítása, a sejtek feltöltése és fiatalítása, az anyagcsere és a keringés javítása néhány nap alatt tapasztalható, valamint környezetünk védelmében is ez a leghatékonyabb módszer. 

Shirodhara – az ayurvedikus terápiák királynője, amit nem szabad kihagyni.

Előzetesen ayurvédikus orvosi konzultáció javasolt, melyre időpontot kérhet ayurvédikus doktorainkhoz; Krishnához, Jincehez vagy Neethuhoz, akik megtanulták és elhozták Magyarországra az ősi indiai gyógyítás és életmód tudását.