ayurvedikus orvosaink

Tanítómesterünk és szakmai vezetőnk Krishna Kumar, aki 18 éves gyakorlattal rendelkezik az ayurvedikus gyógyításban.

Krishna Keralából, az ayurveda hazájából származik. A Brahmayurveda egészségközpontot 10 évvel ezelőtt alapította meg.

Krishna neve fogalommá vált az ayurvedikus diagnosztika és gyógyítás terén, külföldről is sokan érkeznek hozzá.

Ayurvedikus orvosunk, Dr. Csípő Andrea a Debreceni Orvostudományi Egyetemen végezte tanulmányait.

Az ayurvedikus gyógyászatot 11 éve kezdte el tanulni, amihez párosult az európai gyógynövények ismerete is. 2015-ben elvégzett egy Panchakarma tanfolyamot Indiában, majd 2 évig dolgozott a bukaresti Santo Raphael Ayurveda és természetes módszerekkel foglalkozó klinikán.

Ugyanitt 2017-ben elnyerte a Bukaresti Nemkonvencionális Gyógymódok Országos Szövetségének Ayervedikus versenyén a különdíjat.  2019 óta oktatja az ayurveda alapjait és háziorvosként is praktizál.

Dr. Shijil Nellomkuzhiyil a Rajiv Gandhi Egészségtudományi Egyetemen, Ayurvédikus orvostudomány és sebészetből szerezte diplomáját, ötvözve a Sulliai KVG Ayurveda Egészségügyi Főiskola és Egyetem intenzív tanításaival.

Tanulmányai végeztével, 10 évig, elismert Indiai és Európai ayuverdikus kórházakban praktizált az Ayurveda oktatásának, kutatásának és kezelésének kiemelkedő személyiségei alatt.

Széles körben elismert a modern egészségelméletek és az Ayurveda időtlen bölcsességeinek egyesítésében.

Szerinte, ha az emberek tisztában vannak testtípusaikkal (Vata, Pitta és Kapha) megelőzhetik a betegségeket.

Szakértelme sok olyan betegnek nyújtott megkönnyebbülést, akik különféle emésztőrendszeri, mozgásszervi vagy anyagcsere-rendellenességekkel, illetve stresszel és allergiával összefüggő egészségügyi problémával küzdöttek.